gândiri şi răzgândiri la lumina lumânării

Share
Loading

vineri, 26 februarie 2010

Blogul meu devine site

Păi..., după cum a-ţi observat (de parcă ar fi cineva interesat...!) blogul tinde să devină un site în toată regula. Există un "homepage" şi mai multe secţiuni (pagini) - de fapt bloguri de sine stătătoare, către care am postat câte un link, toate adunate într-un meniu clar, structurat pe... categorii de interes - "liantul" ce face ca toate acestea să constituie în bloc, ceea ce voi numi de acum înainte "site-ul meu". 
Intenţionez să deschid de asemenea o pagină cu "sondaje de opinie" (poll-uri), un forum şi... una în care să facilitez schimbul de link-uri.

Chestiile de amănunt ţin de cosmetizare şi eficienţă... Am facilitat printr-o casetă "Google search" personalizată posibilitatea de a căuta conţinut în toate paginile site-ului, am înlesnit deasemenea posibilitatea de a crea link-uri pentru fiecare articol publicat, iar pe prima pagină (homepage) veţi putea citi întotdeuna care sunt noutăţile..., au fost activate "backlink-urile". Pe viitor , intenţionez să trec la răsfoirea textelor publicate prin numerotarea... "filelor" (pentru a face diferenţa între acestea şi paginile web)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Link & Banner Exchange

BANNER EXCHANGE
                                
Related Posts with Thumbnails