gândiri şi răzgândiri la lumina lumânării

Share
Loading

marți, 9 martie 2010

"ToateBlogurile.Ro" devine o afacere

Dacă acum ceva vreme în urmă site-ul amintit se dovedea a fi avut iniţiativa de a aduna sub acelaşi "acoperiş", într-o comunitate, o bună parte din aceia care aveau cel puţin un blog în limba română, dar nu numai... şi de a facilita posibilitatea contactului preferenţial după categorii de interes, (posibil şi acum dealtfel) în mod gratuit, iată că transformă ideea... în afacere personală.

Nimic condamnabil, ţinând cont că trăim într-o societate capitalistă şi mai ales a faptului că oportunismul este o "calitate" a perioadelor de criză. Nu fac referire la situaţia financiară a omului de rând ce îşi găseşte în scris, metoda de refulare cea mai "la îndemână", ci la o oarecare criză de nişă ce permite acest lucru.

Toate Blogurile Punct Ro a avut un mare merit..., acela de a da posibilitatea oricăruia, de a fi citit. Aşa am avut ocazia să cunosc bloguri şi bloggeri la care în mod obişnuit, poate nici nu ajungeam vreodată. Liviu Chifane, Valeriu Ungureanu şi Vlad Olteanu sunt doar câţiva dintre cei cărora le citesc mai mult sau mai puţin regulat articolele. Acest lucru, nu ar fi fost posibil fără acea facilitate oferită de amintitul site. Din păcate, în momentul actual, site-ul se poate rezuma doar la a fi un alt director de bloguri/siteuri sau... eventual la un amărât de link-exchange

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Link & Banner Exchange

BANNER EXCHANGE
                                
Related Posts with Thumbnails