gândiri şi răzgândiri la lumina lumânării

Share
Loading

sâmbătă, 1 mai 2010

Campanie împotriva denigrării românilor

Nu susţin că sunt adeptul măsurilor extreme, dar atât timp cât nu se întreprinde nimic în vederea ameliorării imaginii românilor şi respectiv a României pe plan extern, nu-mi rămâne decât să laud acţiuni de genul celor întreprinse de RNS (Romanian National Security).

Consider a fi o gravă eroare diplomatică a Guvernului României de a nu lua atitudine în cazuri de genul celor care au fost mediatizate pe internet, în presa scrisă sau la diferite posturi TV din străinătate în care se aduce un prejudiciu clar imaginii ţării noastre prin publicarea unor materiale cu caracter antinaţional...

Nu sunt rasist, cred în oameni indiferent de culoare sau etnie, cred în frumuseţea interioară a fiecăruia dintre noi, dar  nu pot fi de acord cu mentaţităţi confuze ce tind să generalizeze la scara unei întregi naţiuni, defecte de atitudine sau fapte antisociale întreprinse de anumiţi indivizi ce aparţin acestora, doar prin cetăţenie.

Luând în consideraţie cele scrise mai sus, îmi declar solidaritatea cu cei din RNS lansând un banner ce reflectă poziţia mea referitoare la acele grave jigniri aduse de emitenţi.

PRO RNS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Link & Banner Exchange

BANNER EXCHANGE
                                
Related Posts with Thumbnails