gândiri şi răzgândiri la lumina lumânării

Share
Loading

vineri, 6 august 2010

Sexualitatea şi grupele de sânge - Femeile

Fiecare dintre noi, tindem să clasificăm „necunoscutul”  în încercarea disperată de a ni-l face mai puţin necunoscut... (vebwell)

Conform unui studiu mai mult sau mai puţin recent, sexualitatea umană este determinată (şi) de grupa de sânge pe care o avem. 

Grupa de sânge AB – Femeia cu grupa de sange AB este o femeie plină de vitalitate, energică şi dinamică, ştiind în general destul de bine ceea ce vrea de la viaţă, de la un barbat, de la o relaţie sau de la un simplu act sexual. Pare o femeie rezervată şi tăcută, însă pe măsură ce o cunoşti mai bine nu ai cum să nu te laşi cucerit de aerul de mister în care adoră să se învăluie. Pare serioasă şi conservatoare, însă în prezenţa bărbatului iubit nu se opune experimentelor sexuale care îi procură senzaţii inedite. Imaginaţia şi creativitatea o ajută mult în dormitor. O atrag relaţiile neobişnuite şi barbaţii atipici, care se diferenţiază de restul mulţimii şi nu acceptă sub nicio formă să fie manipulată din punct de vedere sexual. Are o atitudine demnă în prezenţa barbaţilor, iar acest soi ciudat de demnitate nu o părăseşte nici chiar în intimitatea sexuală. Conştientă de senzualitatea prezenţei sale, “femeia AB” este mândră de corpul său. O interesează propria placere sexuală, însă atunci când se îndrăgosteşte cu adevarat fericirea sexuală a partenerului devine prioritatea sa.

Grupa de sânge A – Una din trăsăturile definitorii ale persoanelor de sex feminin care au grupa de sânge A este sensibilitatea. Femeia cu grupa de sânge A este o femeie delicată, romantică, atrăgătoare şi feminină tocmai prin atitudinea de delicateţe şi fineţe pe care o inspiră. Dependentă de multe ori emoţional de partener, şi in plan sexual, “femeia A” adoră să fie călăuzită, îndrumată, protejată. Şoaptele de iubire, preludiul, răbdarea, sentimentul de siguranţă şi intimitate pe care îl poate experimenta doar alături de un partener pe care îl cunoaşte foarte bine, toate acestea sunt de o importanţă primordială pentru ea. Deşi pare vulnerabilă sau stângace din cauza timidităţii gesturile sau iniţiativele sale pe plan sexual nu or să fie niciodată banale sau lipsite de afecţiune. Femeia A nu poate să facă sex dacă nu iubeşte, dacă nu este atrasă de partener. Nu poate să facă lucrurile doar cu jumatate de măsură. Ceea ce i se poate reproşa este faptul că mentalizează uneori prea mult actul sexual, uitând să se bucure de senzaţiile prezente. Partenerul ei trebuie să fie o persoană matură şi experimentată care să o determine să-i împărtăşească bucuria sexuală.

Grupa de sânge 0 – Femeile cu grupa de sânge 0 au o personalitate puternică, sunt sigure pe ele, ştiu ce îşi doresc şi ştiu şi cum să lupte pentru a obţine ceea ce îşi doresc. Chiar dacă par reci şi destul de greu abordabile, instinctele lor sexuale sunt foarte ascuţite, iar pretenţiile erotice pe măsură. Femeia cu cu grupa de sânge 0 este cu siguranţă o femeie pasională, care înţelege importanţa actului sexual pentru bunul mers al unei relaţii şi care urmareşte implinirea sexuală. Nu o deranjează să fie ea cea care iniţiază seducţia atâta timp cât jocul se anunţă a fi unul incitant, antrenant, neobişnuit care o scoate din monotonie. Cu toate acestea, femeia cu grupa de sânge 0 trebuie să se ştie iubită, admirată, plăcută, dorită pentru a se simţi confortabil în intimitate, pentru a fi capabilă să-şi provoace sexual partenerul. Chiar dacă nu ar refuza o aventură de o noapte, deoarece consideră că orice lucru pe lumea aceasta merită încercat, este convinsă că pasiunea adevarată şi extazul sexual vin dintr-o relaţie stabilă, în care în prealabil au fost sudate şi legături emoţionale.

Grupa de sânge B – Cu un spirit atât de liber şi cu o individualitate atât de bine definită, nu este de mirare că femeia cu grupa de sânge B urmareşte perfecţiunea şi în plan erotic. “Femeia B” este deschisă, non-conformistă, prea ruşinoasă uneori, alteori fără pic de ruşine, usor instabilă şi nestatornică, lipsită de inhibiţii şi prejudecăti sexuale, iubind viaţa şi adorând să trăiască din plin fiecare secundă a ei. Nu o deranjează daca preia ea iniţiativa în dormitor atât timp cât la final adoarme fericită în braţele iubitului. Adoră să fie răsfăţată în intimitate ca să răsfeţe la rândul ei, adora să experimenteze şi se străduieşte să nu lase monotonia să se instaureze în dormitor. Adoră gesturile îndrăzneţe, emoţiile intense şi şoaptele care îi îmbată simţurile. Îi place neprevăzutul… iar a face dragoste la malul mării este pentru ea infinit mai romantic decât o cină la lumina lumânărilor. Este atrăgătoare şi seducătoare, fidelă doar celui pe care îl iubeşte cu adevărat şi care i-a demonstrat că poate fi iubit.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Link & Banner Exchange

BANNER EXCHANGE
                                
Related Posts with Thumbnails