gândiri şi răzgândiri la lumina lumânării

Share
Loading

sâmbătă, 7 august 2010

Sexualitatea şi grupele de sânge - Bărbaţii

Grupa 0 : Odinioară, razboinicii reprezentau o categorie specială a barbaţilor căci aceştia erau cei îndrăzneţi, cei curajosi, cei respectaţi, cei temuţi, cei care nu se dădeau în lături de la nimic, obişnuind să îi călăuzească pe ceilalţi şi să-i conducă. Dintre toate tipologiile masculine, bărbatul cu această grupă de sânge este cel mai reprezentativ (masculin) pentru tagma căreia îi aparţine. Plin de ambiţii şi de vanităţi, bărbatul războinic este gata să-şi asume riscuri, este dispus să meargă până în pânzele albe pentru a obţine ceea ce i se cuvine... inclusiv femeia pe care o place. Este foarte agil, dinamic, activ, creativ, de o energie inepuizabilă. La fel este şi în intimitate... Stăpâneşte la perfecţie tehnica seducţiei şi ştie cum să impresioneze o femeie pentru a-şi atinge scopurile. Pentru că îi plac provocările, o femeie care îi cedează din prima nu va mai prezenta interes pentru el şi a doua oară. Are nevoie de diversitate şi îi place să “vâneze” aproape la fel de mult cât îşi doreşte să întâlnească femeia care să-l înfrângă şi să-l ţină sub papuc. De asemenea, poate fi posesiv, capricios si extrem de gelos. Partenera ideală trebuie să aibă o personalitate la fel de puternică ca şi a sa, să fie sigură pe ea, deschisă provocărilor şi ageră. Pe plan erotic, nu îi displace deloc rolul său de iniţiator sau de dominator, însă din când în când adoră să fie el cel dominat. Sexul convenţional îl plictiseşte repede.
Compatibilităţi erotice optime: 0 este cel mai compatibil cu AB şi 0
 
Grupa B : În vremuri de demult, bărbatul cu grupa sanguină B era vânător - obişnuind să se mute dintr-un loc în altul, să vâneze, să descopere noi teritorii, să se stabilească în cel care i se potriveşte cel mai bine, să-şi impună stilul de viaţă. Are o personalitate fermecatoare, o individualitate puternică, este un veşnic Don Juan, trăind clipa, trăind iubirea, bucurându-se de viaţă în toate formele ei. Instinctele sale erotice sunt puternic dezvoltate şi sexualitatea joacă un rol primordial în viaţa sa. Este în permanenţă pregătit să vâneze şi să cucerească încă de la prima întâlnire. Are iniţiativă, însă nu are răbdare. Stăpâneşte la perfecţie tehnicile din dormitor şi nu refuză niciodată experimentele. Pentru bărbatul cu grupa sanguină B, sexul înseamnă inspiraţie, dorinţă, emancipare şi spontaneitate, iar în intimitate este foarte pasional ţi creativ. Poate că nu este tocmai partenerul de viaţă pe care să-l poţi avea lângă tine o viaţă întreagă, ţinând cont de inclinaţia înnăscută către infidelitate, însî intuiţia sa sexuală îl face apt pentru a prinde cel mai bine dorinţele şi nevoile sexuale ale partenerei. Este libertin şi acceptă cu greu să se implice serios într-o relaţie. Având în vedere că sexul reprezintă pentru el modalitatea principală de a se apropia de o persoană, sexul constant şi afecţiunea sinceră, nedisimulată pe care le primeşte de la o femeie pot evolua într-o relaţie stabilă. Dacă este îndrăgostit, va încerca să fie fidel.
Compatibilităţi erotice optime: B este cel mai compatibil cu B şi AB
 
Grupa AB : Grupa de sânge AB prezintă atât trăsaturi ale grupei A de sânge, cât şi trăsături ale grupei B, iar personalitatea barbatului de tip de grupă sanguină este contradictorie; este ţâfnos, dar diplomat, sociabil, dar distant, practic, însă un romantic incorigibil, calculat, însă impulsiv, spontan, dar conservator, ambiţios şi dorind să obţină succesul, însă rareori gândindu-se la repercusiunile acţiunilor sale nesăbuite. Stăpâneşte la perfecţie arta comunicării şi a relaţionării, este indecis şi destul de nesigur, mascând însă de minune acest lucru: personalitatea sa pare a-i fascina pur si simplu pe cei din jur. Pasiunile erotice au un efect devastator asupra lor căci îi răvăşesc lumea interioară. Îi place jocul iubirii, însă îi este o frica de moarte de a nu se îndragosti iremediabil. Îi place să preia comanda, însă partenera ideală trebuie să ştie cum să îi gâdile orgoliul, lăsându-l să-şi dovedească masculinitatea. Aşteaptă plăceri sublime de la parteneră, însă ştie şi cum să le ofere, nu are complexe sexuale şi nici nu suferă de inhibiţii. Este cel care înţelege cel mai bine necesitatea preludiului pentru a obţine satisfacţia femeii pe care o iubeşte, dar şi un act sexual care se vrea desăvârşit pentru ambii parteneri..
Compatibilităţi erotice optime: AB este cel mai compatibil cu A,B şi 0
 
Grupa A : Bărbaţii din această categorie sunt calmi şi răbdători, perfecţionişti introvertiţi, iar în intimitate cu o persoană pe care nu o cunosc foarte bine pot fi timizi şi destul de stângaci. De obicei, sunt destul de zgârciţi cu sentimentele lor şi nu le expun în mod direct. Dacă sunt însă îndrăgostiţi, nu ezită să demonstreze acest lucru prin gesturi afectuoase şi tandreţuri care în mod obişnuit nu le sunt specifice. Femeile tinere îi găsesc uşor plictsitori, însă femeile mature, experimentate, îi preferă atunci când vine vorba de un partener de viaţă fidel, care să le înţeleagă cel mai bine dorinţele, în care să poată avea încredere şi pe care să se poată baza. Îşi pot surprinde partenera în mod plăcut prin romantism. Sunt partenerii cei mai eligibili pentru a intemeia o familie căci sunt sensibili şi înţelegători. Relaţiile în care se simt confortabil sunt cele cu femei mai în vârstă decât ei, femei care adoptă un comportament matern şi protector în ceea ce-i priveşte. Pentru aceşti bărbaţi nu contează neapărat cantitatea actului sexual, ci calitatea. Secretul unei relaţii sexuale armonioase cu un barbat din această categorie este de al surprinde de fiecare dată şi mai ales de a fii tu cea cu iniţiativă în dormitor. Fii îndrăzneaţă şi cere-i ceea ce îţi doresti pe plan sexual! Are nevoie de stimulare, are nevoie de o persoană care să îl înveţe lecţia seducţiei şi a spontaneităţii în dormitor.
Compatibilităţi erotice optime: A este cel mai compatibil cu A si AB

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Link & Banner Exchange

BANNER EXCHANGE
                                
Related Posts with Thumbnails